Web Design Zero Sapte Services
 
       Oferim intregul pachet de servicii necesare producerii, instalarii si promovarii paginilor de web.

In sfarsit te-ai hotarat!
       Vrei sa iti prezinti firma sau institutia, vrei sa iti faci reclama sau chiar sa iti vinzi serviciile sau produsele.
       Ai nevoie de o pagina web bine construita, care se incarca rapid si este atragatoare.

Preturile noastre sunt printre cele mai mici de pe piata romaneasca.
        Comertul electronic sau comertul virtual este o metoda de vanzare prin Internet si se realizeaza prin intermediul asa numitelor magazine electronice sau virtuale.
       Ele nu sunt altceva decat un site web care permite clientului sa lanseze o comanda (si eventual sa plateasca prin intermediul unei carti de credit) care apoi este prelucrata de detinatorul magazinului. Articolele comandate sunt livrate catre client prin posta sau prin intermediul propriului sistem de livrare.
       Este practic cea mai ieftina metoda de a vinde! Nu aveti nevoie de magazine costisitoare, nu trebuie sa platiti o multime de salarii!
       Un magazin electronic realizat de noi va costa mai putin decat o taraba la marginea orasului!

Cataloage online
       Deschis zi si noapte magazinul virtual iti poate face cunoscute si vinde produsele continuu.
       Intregul tau catalog online, disponibil in orice moment pentru cumpararea instantanee a oricarui produs.
       Un numar nelimitat de clienti pot vedea si rasfoi cataloagele tale in orice moment ...
... pot vedea imagini ale produselor, face cautari dupa orice categorie si organiza cumparaturile cu un cos de cumparaturi virtual.

Servicii WWW
       Pentru ca paginile si aplicatiile web sa poata fi accesate ONLINE este necesara instalarea acestora pe un server web si configurarea unor servicii specifice.
 
Gazduire de pagini web (webhosting)
 
       Gazduirea se face pe servere din reteaua metropolitana, Europa sau SUA.
 
Inregistrare domenii, rutare DNS
 
       Pentru obtinerea unui domeniu propriu, clientii pot beneficia de intreg setul de servicii necesare: intocmirea formalitatilor pentru rezervare domeniu (fara taxe suplimentare), inregistrare in 2 servere DNS (redundante)
 
Salvare de siguranta a datelor (backup)
 
       In multe cazuri, o eventuala pierdere a datelor inregistrate pe un server web poate fi un proces ireversibil sau pot presupune pierderea unui volum de munca semnificativ. Am selectat pentru dumneavoastra solutii de web hosting verificate si confirmate in timp ca absolut sigure.

Creatie si Productie
       Asiguram suport in toate etapele necesare realizarii unei solutii web!
 
CONCEPTIE WEB
 
       In urma analizei specificatiilor si in concordanta cu imaginea globala promovata de beneficiarul serviciilor web, se va stabili un concept al site-ului. In definirea acestui concept recomandam colaborarea cu agentia de publicitate desemnata de client.
 
PRODUCTIE WEB
 
       Realizarea efectiva a paginilor web este rezultatul colaborarii echipelor de: web design, programare, grafica si eventual de sunet.
 
WEB DESIGN
 
       Notiunea de web design include un set de tehnici prin care informatia utila este asamblata intr-un format specific Retelei Internet. Aceste tehnici presupun cunostinte de programare HTML 4.0, JavaScript, CGI, Macromedia ShockWave, PHP, PERL, Access, Visual Basic, etc. Asamblarea tuturor acestor elemente este realizata de catre webmaster.
 
GRAFICA
 
       Optimizarea grafica a unui site presupune realizarea echilibrului intre aspectul estetic si cel functional (mentinerea unei dimensiuni reduse a imaginilor pentru o incarcare repida a intregii pagini). Si in acest domeniu experienta unui "grafician de web" este extrem de importanta.
 
PROGRAMARE
 
       In structura unei pagini web sunt incluse aplicatii cu grade variabile de complexitate. Aceste aplicatii devin preponderente in cazul paginilor interactive ce presupun (de exemplu consultarea unor baze de date on-line). Limbajele de programare utilizate sunt selectate in functiie de specificul aplicatiei, sistemul de operare, numar de interogari, cantitate de informatie stocata, etc.
 
SUNET
 
       La fel ca si in cazul graficii pentru web, abordarea sunetului este o operatiune delicata ce trebuie sa tina cont de raportul intre calitatea si volumul informatiei. Datorita faptului ca sunetul mareste evident timpul de incarcare (mai ales in cazul unor conexiuni lente), in multe cazuri este preferabil sa se renunte definiv la fisierele de sunet in favoarea unei navigari rapide.
 
TRADUCERI
 
       In conditiile in care peste 90% din utilizatorii Internet sunt buni vorbitori ai limbii engleze, este evident ca de cele mai multe ori un site va trebui sa contina si o varianta in limba engleza. Calitatea traducerii este unul din factorii ce determina "impresia generala" asupra unui site. In functie de vizitatorii doriti, se poate opta si pentru versiuni in alte limbi de larga circulatie. Pentru o calitate profesionala a acestor traduceri, colaboram cu o echipa specializata de traducatori.

DOMENII SI HOSTING
 
• Domenii RO, EU
• Pachete webhosting
• Colocare servere
• Inchiriere servere
• Servere dedicate virtuale
TELEFONIE VOIP
 
• Terminale WTS Telecom
• Grila de preturi
• Servicii VoIP disponibile
• Servicii SIP Trunking
• Zona de acoperire
SUPORT SI SERVICII IT
 
• Administrare servere
• Instalare retele fixe ( UTP / FO )
• Administrare retele fixe
• Furnizare echipamente IT
• Consumabile si periferice
FURNIZARE SOFTWARE
 
•Sisteme de operare
• Sisteme antivirus Linux / Win
• Software prelucrare imagini
• Web based softwares
IPTV/TELEVIZIUNE DIGITALA
• Descriere serviciu
• Grila programe si preturi
• Zona de acoperire
Copyright (c) 2022. Zero Sapte Services.